Serviciul de Telecomunicaţii Speciale își cumpără servere de peste 5 milioane de euro

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Peste 5 milioane de euro vrea să investească Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) în servere, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online de achiziţii publice SICAP. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar finanţarea este asigurată de la buget.

Licitaţia are o valoare de 5,44 milioane euro și vizează încheierea unui ”acord-cadru de furnizare echipamente de procesare de tip server”. Candidatul trebuie să fi livrat în ultimii cinci ani produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziţie.

”Media cifrei de afaceri globale a candidatului pe ultimii 3 ani (2016, 2017 şi 2018) trebuie să fie cel puţin egală cu 900.000 euro. Pentru ca o candidatură să fie declarată admisibilă din punct de vedere al capacităţii de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel secret de serviciu, este obligatoriu ca fiecare dintre aceşti operatori economici care participă la procedură în calitate de candidat/candidat asociat/subcontractant/terţ susţinător, să obţină avizul de securitate”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 septembrie.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here