Şeful CJ Timiş, audiat la DNA într-un dosar de luare de mită

Titu Bojin

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Titu Bojin (PSD), a fost audiat, joi, de procurorii DNA Timişoara, în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, potrivit unor surse judiciare, informează Mediafax.

titu bojin
Titu Bojin

Titu Bojin ar fi convins mai mulți primari din județ să semneze contracte de achiziții cu o firmă, iar pentru aceasta ar fi primit mită.

În acest dosar, procurorii DNA au făcut percheziții, în luna decembrie, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, la 17 primării din judeţ şi la Asociaţia Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiş (care funcţionează în sediul CJ), precum și la locuinţa preşedintelui CJ Timiş, Titu Bojin, din comuna Remetea Mare, la locuinţa lui George Didilă din Bucureşti, şi la sediul firmei controlate de acesta, SC Ecomet West SRL, tot din Capitală. Anchetatorii au descins şi la depourile CFR Călători din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Sibiu, Ploieşti, Arad, Suceava şi Iaşi.

Ulterior, preşedintele CJ Timiş a fost ridicat de anchetatori din sediul Consiliului Judeţean Timiş şi dus la DNA central, unde a fost audiat mai multe ore, în final fiind lăsat să plece, după ce în cazul său anchetatorii au luat măsura controlului judiciar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here