Sectorul 4: Metodă revoluționară pentru dezinfecția spațiilor publice

Sectorul 4

În sectorul 4 al Capitalei dezinfecția spațiilor publice se va face, în premieră, cu ajutorul unui nebulizator cu acțiune 3D.

Acest aparat este considerat a fi cel mai eficient mijloc prin care se poate dezinfecta orice spațiu public, în mai puțin de 60 de minute.

„Sistemele realizează nebulizarea unei soluții pe bază de peroxid de hidrogen (cunoscută sub denumirea de apă oxigenată), în scopul dezinfecției oricărei incinte, cu acțiune micro-aerofloră (dezinfecția aerului din încăperi) și spectru fungicid, bactericid, virucid și sporicid de 3ml/mc. Adică, particulele pulverizate sunt atât de mici, încât pot intra în orice fantă, orificiu și inclusiv tavane sau spații imposibil de atins în alte condiții”, informează Primăria Sectorului 4.

CITEȘTE ȘI: Campanie de informare în școli și grădinițe privind protecţia împotriva coronavirus

Echipamentele au fost deja testate în premieră în România, noaptea trecută, în trei piețe din Sectorul 4. Ulterior, în caz de necesitate, acestea vor fi folosite și în școli, grădinițe, spitale și chiar în instituțiile publice aflate în subordinea Primăriei Sectorului 4.

Sistemele au un impact minim asupra mediului și nu există niciun risc pentru oameni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.