Scandal în Coaliţie! Ciolac se ia de PNL: Au început să vorbească despre raționalizare, despre cum să stingem becurile!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea de raționalizare a consumului de energie electrică: „Nu pot când citesc mai ales niște lideri de dreapta din România, dar și din Europa, care au început să vorbească despre raționalizare, despre cum să stingem becurile

Ciolacu, scandal cu PNL în prima zi de şcoală: România educată nu este doar pentru elitele privilegiate!CITEŞTE ŞI:

„Nu pot când citesc mai ales niște lideri de dreapta din România, dar și din Europa, care au început să vorbească despre raționalizare, despre cum să stingem becurile. Oameni buni, eu, Gabi Firea, Felix Stroe, Gabi Mutu, noi am trăit asemenea vremuri. Noi nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj. Datoria noastră este cu totul și cu totul alta. Trebuie să ne implicăm și să găsim soluțiile cele mai bune pentru a nu vă schimba modul de viață”, le-a spus Marcel Ciolacu tinerilor din PSD.

Independenţa energetică

El afirmă că „părinții au muncit și au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independență energetică”.

„Părinții voștri au muncit și au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independență energetică, nu trebuie să venim noi, acum, și să distrugem ce au construit ei, sub o umbrelă că există o criză și trebuie să începem să raționalizăm, să învățăm cum să ne spălăm mai..Nu, obligația unor lideri politici este să găsească soluții și să se implice, nu să se vaite”, încheie Ciolacu.

Atacul lui Marcel Ciolacu vine la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a spus că nu e nicio problemă ca instituțiile să facă economie, acolo unde este posibil și a îndemnat și populația să facă același lucru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here