Robert Turcescu va cere excluderea din PMP a trei consilieri generali

Foto, sursa: Robert Tuircescui, Facebook

Liderul de grup al consilierilor PMP din Consiliul General al Municipiului București (CGMB), Robert Turcescu vrea să excludă din partid trei dintre cei şase consilieri.

Supărarea liderului PMP vine de la faptul că cei trei au refuzat să se conformeze deciziei de a părăsi şedinţa de miercuri a Consiliului General, în semn de protest faţă de modul în care primarul Gabriela Firea îşi promovează proiectele.

”Am decis în calitate de lider de grup să părăsim şedinţa în desfăşurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populistă întocmită de Firea, atitudinea sfidătoare şi obraznică a majorităţii PSD-ALDE faţă de ceea ce înseamnă dezbaterea democratică într-un astfel de for”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Consilierii vizați sunt Florentina Gherghiceanu, Mihai Varză (ambii proveniţi din UNPR) şi Lucian Iliescu.

”În următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este şi nu trebuie să fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeşte pe zi ce trece a fi din ce în ce mai toxică pentru Bucureşti!”, a precizat Turcescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here