Răsturnare de situație! Ludovic Orban „scade” în PNL și riscă să piardă alegerile în fața lui Cristian Bușoi

Orban gargară electorală
Orban ar putea pierde alegerile pentru președinția PN în fața lui BușoiL, precum le-a pierdut Ponta cu Iohannis

Surse apropiate candidatului PNL Ludovic Orban ne-au dezvăluit că acesta ar fi tot mai îngrijorat de posibilitatea pierderii alegerilor pentru președinția partidului. Ei au aflat că tot mai mulți dintre susținătorii săi dau semne că l-ar putea „trăda” în favoarea principalului său contracandidat, Cristian Bușoi.

Sursele ne-au dezvăluit că „migrația” simpatiei, dar și a intenției de vot de la Orban către Cristian Bușoi ar avea două motive principale: reacția fermă, vehementă și foarte vizibilă, pe care a avut-o Bușoi față de criza guvernamentlă pe care a provocat-o PSD în România („precum un adevărat lider al Opoziției!”) ; convingerea, tot mai larg răspândită în partid, că președintele Klaus Iohannis, cel care a dat un „restart” fabulos relațiilor cu Statele Unite ale Americii și-ar dori să lucreze cu un PNL condus de un lider ale cărui „principii” europene definitorii ar fi preferabile „îndemânării” politice, mai degrabă dâmbovițene, a lui Ludovic Orban.

Am aflat deja de cazuri concrete de grupuri care au schimbat direcția și vor vota cu adversarul Bușoi la congresul de sâmbătă, 17 iunie și ne temem ca nu cumva fenomenul să crească în următoarele ore. Riscăm să pierdem atunci!”, ne-au spus surse din tabăra lui Orban, fostul ministru al transporturilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here