Noul patron al Combinatului Siderurgic , în vizită la Galați

Omul de afaceri Sanjeev Gupta , noul proprietar al combinatului siderurgic gălățean, participă joi la la ceremonia de inaugurare a operațiunilor Liberty la Combinatul Siderurgic de la Galați.

Ceremonia a început la ora 11 și va cuprinde primirea invitaților, discursurile oficialităților și ale gazdelor și ridicarea steagului Liberty.De asemenea programul mai include inaugurarea noii Linii de Tăiere în Foi din cadrul Laminorului de Benzi la Cald, o întâlnire cu presa și un business lunch. Ceremonia de joi marchează, în mod simbolic, schimbarea proprietarului combinatului gălățean, grupul Britanic Liberty finalizând  anul trecut achiziția colosului industrial deținut de ArcelorMittal, însă schimbarea  proprietarului a avut nevoie de aprobarea Comisiei Europene.

Combinatul gălățean a fost vândut grupului Liberty la pachet cu unitățile ArcelorMittal din Ostrava din Republica Cehă, Skopje din Macedonia și Piombino din Italia, tranzacția majorând capacitatea de laminare totală a Grupului Liberty la peste 18 milioane de tone pe an. Noul proprietar al combinatului este omul de afaceri Sanjeev Gupta, un britanic cu origini indiene, fondatorul şi preşedintele executiv al companiei Liberty House.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.