Metrorex vrea să angajeze un expert în asigurări pentru a evalua riscurile călătoriei cu metroul

Metrorex vrea să angajeze un expert în domeniul asigurărilor care să elaboreze un studiu din care să reiasă posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente față de care societatea este vulnerabilă în relația transportator – călător.

Metrorex va publica anunţul în acest sens în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), până la data de 15 noiembrie.

Potrivit unui comunicat al companiei dat publicităţii joi, în prezent se lucrează la documentația de achiziție, varianta finală a caietului de sarcini fiind supusă atenției Consiliului de Administrație. „În ultimul an, polița de asigurare civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare a constituit o preocupare permanentă a managementului Metrorex. Astfel, în conformitate cu legislația actuală, Metrorex a lansat la finele anului 2015 procedura de angajare a unui expert în domeniul asigurărilor pentru elaborarea unui studiu din care să reiasă posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente față de care societatea este vulnerabilă în relația transportator — călător”, precizează Metrorex.

Studiul va cuprinde, în special, identificarea, descrierea și fundamentarea pe baze de calcul a riscurilor rezultate din călătoria cu metroul, stabilirea ariei de întindere a riscurilor, clasificarea riscurilor identificate din punct de vedere al oportunității asigurării acestora și, nu în ultimul rând, identificarea și fundamentarea nivelului optim de despăgubire a riscurilor identificate. „Metrorex a lucrat, împreună cu firma specializată contractată, la elaborarea caietului de sarcini și a cerințelor acestuia. Varianta finală a caietului de sarcini a fost supusă atenției Consiliului de Administrație, fiind avizat de către Consiliul Tehnico-Economic în data de 1.11.2016. În momentul de față, se lucrează la documentația de achiziție, urmând ca până la data de 15 noiembrie 2016 să se publice în SEAP anunțul pentru achiziționarea serviciilor”, a precizat compania.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.