Mehedinți. Un bărbat a fost reținut preventiv dupa ce a fost prins de mai multe ori băut la volan

Un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Botoșani, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe o  stradă din Vânju-Mare, județul Mehedinți. 

La câteva ore după,  el a fost oprit din nou, pe aceeași stradă,  fiind tot băut. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, dar  a refuzat recoltarea.

În aceeași zi, la ora 15.40, bărbatul, de 41 de ani, a fost depistat, din nou, tot de polițiștii din Vânju-Mare în timp ce conducea autoturismul pe strada Republicii, având permisul suspendat. În urmă testării cu etilotestul, a rezultat o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, potrivit .g4media.ro.

Bărbatul este acuzat de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here