Marian Vanghelie, un nou atac dur la adresa lui Victor Ponta și Liviu Dragnea

Marian VangheliePrimarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a lansat duminică un nou tir de artilerie la adresa actualei conduceri a PSD, vizați fiind Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Marian Vanghelie a profețit că noua coaliție de guvernare „nu va trece în Comitetul Executiv”, în contextul în care foarte mulţi dintre foştii săi colegi „sunt nemulţumiţi” de deciziile pe care Victor Ponta le-a luat în ultimul timp. Totuși, profeția edilului nu s-a adeverit, Guvernul Ponta 4 fiind aprobat duminică după amiază în unanimitate.

„Ce se întâmplă, azi, e un circ și o mascaradă, care nu are legătură cu partidul. Ei nu fac altceva decât să încerce să scape de problemele pe care le au. Nu cred că acest guvern poate să treacă nici în Comitetul Executiv. Acești oameni care au dosare penală și care au făcut atâtea nenorociri trebuie să părăsească partidul. Indiferent ce se votează, azi, sunt sigur că nu vor reuși, sunt multi parlamentari nemulțumiți”, a declarat primarul la Realitatea TV.

Totodată, primarul sectorului 5 este de părere că Liviu Dragnea nu va intra în structura noului Guvern, din cauza dosarelor penale pe care le are și că, în aceeași măsură, Victor Ponta nu va mai fi premier,  tot din cauza problemelor penale pe care le deține. „Sunt sigur că Dragnea nu va intra în acest Guvern din cauza dosarelor. Sunt sigur că Victor Ponta nu va apuca să mai fie premier, tot din cauza dosarelor penale. Pe numele lui Ponta va începe urmărirea penală, în scurt timp, în două-trei dosare. Cred că și Ghiță o să aibă probleme, prin intervențiile pe care le face prin Procuratură și la Parchetul General”, a adăugat Marian Vanghelie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here