Luptători SAS de la Poliţia Capitalei, cercetaţi după ce s-ar fi transformat în bodyguarzii lui Salam

Patru luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce ar fi participat, ca agenți de pază, la nunta interpretului de muzică de petrecere Florin Salam, care a avut loc, la începutul acestei luni, într-un club din Constanța. Cei patru ar fi dat deja explicații în fața superiorilor.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, la data de 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia.

La petrecere au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, între care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), citate în exclusivitate de gandul.info, la aproximativ două săptămâni de la eveniment, ofițerii Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DIPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister în care au menționat că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a cântărețului Florin Stoian, zis Salam sau Fermecătoru.

Riscă dosare penale

Sursele citate de gandul.info au precizat că ofițerii de informații i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituțiile de presă care au relatat de la evenimentul respectiv și ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Agenții SAS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar. Aceștia ar putea, însă, să facă și obiectul unei anchete de natură penală, dacă se va dovedi că au încasat și în trecut sume de bani la negru, pentru care nu au plătit impozite și care nu s-au regăsit nici în declarațiile de avere, pe care sunt obligați, prin lege, să le depună în fiecare an.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here