Lotul II al Autostrăzii Nădlac-Arad şi noul punct de control de la graniţă, finalizate în iunie

Constructorii au asfaltat întregul tronson al lotului II al autostrăzii Nădlac-Arad (Pecica-Arad), lucrările urmând a fi încheiate în luna iunie, informează Mediafax.

Autostrada Nadlac-AradTot în iunie se va finaliza şi noul punct de control de la graniţa cu Ungaria, a declarat directorul proiectului Autostrăzii Nădlac-Arad, Adrian Adler.

„Asfaltarea s-a încheiat, iar în acest moment se lucrează la montarea de parapeți, de garduri și panouri de antifonare”, a precizat Adler.

Referitor la momentul dechiderii traficului pe lotul II, pentru a se putea circula de la Arad la Nădlac și pe autostradă, Adler a spus că reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România nu au stabilit data.

„Este foarte probabil ca traficul pe lotul II să fie deschis odată cu realizarea joncțiunii de la frontieră cu autostrada din Ungaria. Acest lucru ar urma să aibă loc în luna iulie”, a spus Adler.

Potrivit sursei citate, și maghiarii au ajuns cu autostrada până la frontieră, asfaltul fiind deja marcat.

Lotul II din Autostrada Nădlac-Arad are o lungime de 16 kilometri, însă șase kilometri au fost deschiși circulației în luna decembrie 2014, odată cu primul lot, pentru a exista legătură între DN 7 și șoseaua de mare viteză. Astfel, CNADNR urmează să mai deschidă traficului cei zece kilometri rămași, cuprinși între DN 7 Pecica și Arad.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here