Localități din Dâmbovița unde este interzisă vânzarea băuturilor alcoolice alcoolice şi nealcoolice în restaurante şi cafenele

Foto,. sursa: pixabay.com

Începând cu data de 9 septembrie, în unele localități din județul Dâmbovița se interzice desfășurarea unor anumite categorii de servicii.

Acest lucru potrivit deciziei luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență coordonat de prefectul Aurelian Popa.

Astfel, este vorba de prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor.

De asemenea masura este valabilă şi in cazul activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc din localitățile Brănești, Butimanu, Cornești, Glodeni, Malu cu Flori, Niculești, Ocnița, Tătărani și Vulcana Pandele. Restricţionarea se aplică până la data de septembrie 2020, în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 729/2020.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here