Încep lucrările de modernizare pe Șoseaua Berceni din Sectorul 4

Săptămâna viitoare încep lucrările de lărgire pe Șoseaua Berceni, cu încă o bandă pe fiecare sens, termenul de finalizare fiind luna decembrie 2018, anunță Primăria Sectorului 4, care nu a precizat însă cât costă investiția.

“Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a semnat ieri, 19 octombrie 2017, ordinul de începere a lucrărilor de extindere și modernizare a rețelei de iluminat public stradal pe Șoseaua Berceni, tronsonul dintre Apărătorii Patriei și Șoseaua de Centură. În paralel cu aceste lucrări, au fost demarate și lucrări edilitare precum modernizarea rețelelor de apă-canal și cele de distribuție a gazelor. Șantierul va fi deschis că urmare a faptului că au fost obținute deja toate avizele prevăzute de lege pentru lărgirea Șoselei Berceni cu încă o bandă pe fiecare sens de circulație, lucrările efective urmând să înceapă de săptămâna viitoare”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de Primărie.

Șoseaua Berceni este unul dintre cele trei mari proiecte de infrastructură aflate în lucru la nivelul Sectorului 4. Lucrări similare se desfășoară pe Strada Turnu Măgurele, tronsonul cuprins între Apărătorii Patriei și intersecția cu bulevardul Constantin Brâncoveanu, precum și Strada Luică, tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Constantin Brâncoveanu și Șoseaua Giurgiului. În plus, Primăria a început lucrări de reabilitare a bulevardelor Tineretului, Alexandru Obregia și Constantin Brâncoveanu, lucrări ce presupun, pe lângă amenajarea de parcări în spic și reamenajarea spațiului verde, și reabilitarea trotuarelor, precum și modernizarea tuturor rețelelor de utilități.

Este pentru prima dată în ultimii 28 de ani când la nivelul Sectorului 4 se lucrează coordonat cu Primăria Capitalei și, tot că o premieră, modernizarea rețelelor de utilități se realizează înainte de lucrările de asfaltare. Acest lucru înseamnă dezvoltare, înseamnă păși mari către normalitate. N-am fi putut discută astăzi despre aceste lucruri fără sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea, căreia îi mulțumesc pentru că vine în ajutorul locuitorilor Sectorului 4“, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

LĂSAȚI UN MESAJ