Codrin Ștefănescu își deplânge colegii din PSD hăituiți de justiție

Codrin Ștefănescu își deplânge colegii din PSD hăituiți de justiție și spune că este îngrijorat ce se întâmplă cu partidul lui de suflet. 

„Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă, astăzi, în PSD. Ni se impun direcții străine de ceea ce am făcut și am spus până acum. Ni se cere să uităm trecutul și să ne resetăm. Ni se cere să uităm de colegii noștri aflați și azi la ananghie. Ceea ce eu nu pot să accept! Nu vreau să uit de abuzurile inimaginabile la care au fost supuși colegii noștri din toată țara. Nu vreau să șterg din memorie anii în care am fost vânați și hăituiți de sus și până jos. Parlamentari, primari, președinți de consilii județene, consilieri județeni și locali, miniștrii, secretari de stat au fost vânați și umiliți pentru că au avut curaj să se bată pentru români sau pur și simplu pentru că au fost membri PSD”, spune Codrin Ștefănescu într-o scrisoare deschisă.

Acesta nu a uitat nici de jurnaliștii care s-au sacrificat pe altarul dreptății pentru PSD. „Nu vreau să uit că mulți jurnaliști de curaj au fost alături de noi în aceste bătălii și că mulți dintre ei au plătit scump pentru acest lucru. Nu vreau să uit că am promis cu toții, tuturor membrilor, simpatizanților și milioanelor de români care ne-au votat că vom face dreptate până la capăt! Și că nu vom mai tolera niciun fel de abuz în România. Nu vreau ca PSD să capituleze necondiționat, așa cum își doresc unii, nu vreau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloși, de ieri și de azi. Nu vreau să mă dezic de colegii și prietenii mei aflați în suferință astăzi, doar pentru că au fost buni patrioți și și-au iubit țara. Vreau un PSD unit, care să-și țină promisiunile făcute în fața electoratului, vreau un PSD condus de oameni curajoși și loiali unor principii și care refuză să facă pact cu Diavolul. De aceea mi-am depus candidatura, la Congres, pentru funcția de Secretar General. Poziție din care mi-am făcut datoria pentru PSD, refuzând orice altă funcție în stat. Pentru că nu am fost nici parlamentar, nici ministru, nici secretar de stat”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Acesta este convins că și PSD-iștii îi împărtășesc temerile și speranțele și că va avea sprijinul lor ca și până acum. Potrivit lui, PSD este un partid puternic, un partid al românilor, un partid format oameni curajoși.

Vrea trezirea PSD-ului

„Neapărat trebuie să ne trezim și să ne recuperam electoratul. Să câștigam alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. Să fim consecvenți și loiali credințelor noastre. Mai mult ca niciodată, acum trebuie să fim uniți. Să fim români și să luptăm pentru România! Trebuie să fim echipă, indiferent de interesele personale”, a mai spus social democratul Codrin Ștefănescu.

Acesta se plânge că nu a avut funcții publice în ultimii ani. „Nu am cerut și nici nu îmi doresc așa ceva. Vreau să fiu parte a redefinirii și reînvierii acestui partid, necondiționat. Pentru toate eforturile pe care le-ați făcut în ultimii ani, pentru zilele și nopțile nedormite în campaniile electorale, pentru că uneori v-ați neglijat viața personală și familiile, mă înclin în fața voastră. Pentru că voi faceți diferența. Voi stabiliți liderii care dau sens acestui partid. Să avem înțelepciunea să alegem corect în acest moment de cotitură vitală pentru partid. Din nou, să îl ducem împreună pe drumul succesului!”, a mai spus Ștefănescu.
Acesta le cere PSD-știlor să privească în jurul lor, să vadă ce se întâmplă și să voteze așa cum le dictează conștiința și sufletul. „Funcțiile și guvernările sunt trecătoare, dar putem lăsa în urma noastră ceva cu adevărat important pentru România”, încheie filosofic Ștefănescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.