George Simion s-a decis: Pe cine vrea ministrul Agriculturii

Liderul AUR, George Simion, a fost surprins la aceeași masă cu afaceristul libanez Mohammad Murad într-un local din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Simion a fost cu lumânări la Iliescu: Era fața lui și cuvântul criminal!

Unul dintre motivele acestei întâlniri ar fi că George Simion îl vrea pe acesta pentru funcția de ministru al Agriculturii într-un eventual guvern format de AUR.

În urmă cu câteva zile, George Simion a organizat o întrunire la Parlamentul României unde s-a discutat despre proiectul partidului AUR – „România. Țară eșuată?”. În cadrul acesteia, au participat nume cunoscute din politică, precum avocații Gheorghe Piperea și Adrian Cuculis, fostul ministru de finanțe Orlando Teodorovici, fostul europarlamentar Norica Nicolai, specialistul în energie Dian Popescu, omul de afaceri Dorin Iacob, omul de afaceri Mohammad Murad, deputatul Dumitru Coarnă, Radu Ghidău, Marian Cucșa, Cosmin Cerva, Dorin Iacob, Mugur Mihăescu și Dumitru Danteș.

Proiectul demarat de AUR

Proiectul demarat de liderul AUR propune o analiză a stării actuale în care se găsește societatea românească, dar și punctul de plecare pentru găsirea unor soluții de redresare.

La întâlnirea avută dintre George Simion și afaceristul libanez au participat alte două persoane din anturajul partidului AUR. În cadrul proiectului AUR, George Simion ar fi făcut și prima propunere de ministru, iar cel vizat a fost Mohammad Murad pentru funcția de ministru al Agriculturii, relatează Cancan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.