Simion a fost cu lumânări la Iliescu: Era fața lui și cuvântul criminal!

În 2009, pe când ziua de naștere a fostului președinte al României era un eveniment celebrat public, George Simion și colegii din AUR au decis să-i dăruiască lui Ion Iliescu lumănări aprinse și o spânzurătoare drept cadou.

CITEŞTE ŞI: Simion a RĂBUFNIT: Prăbușirea controlată a țării s-a produs pe mâna unor conducători bezmetici, amatori și trădători!

Recent, liderul unioniștilor a venit și cu explicații privind gestul său controversat.

George Simion a povestit recent despre momentul în care el și colegii de partid au decis să-i ofere în dar lui Ion Iliescu lumânări aprinse.

George Simion, cadou inedit pentru Ion Iliescu

„Uite că i-am dus lumânări lui Iliescu și n-a prevestit nimic. (…) De când eram copil, Iliescu, chiar dacă nu mai era președinte, era un adevărat pelerinaj la ziua lui. De Sfântul Ion și pe 3 martie.

M-am dus cu un tricou inscripționat chiar de noi (partidul AUR, n.r.) și cu o spânzurătoare. Trebuia să ghicești cuvintele. Era fața lui și cuvântul criminal”, a spus George Simion în cadrul podcastul „La Mijloc”.

Conform liderului AUR, fostul președinte Ion Iliescu se face vinovat de victimele Revoluției din 1989 și ale Mineriadelor. George Simion povestește că după gestul său, fostul lider al țării nu și-a mai sărbătorit ziua de naște în public, conform Substanțial.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here