George Simion, previziuni sumbre: Suntem cu pantalonii în vine! Dragii mei…

Copreședintele AUR, George Simion, este convins dă România nu se va implica în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Politicianul a avertizat însă că țara noastră va fi prinsă de haosul economic provocat de război.

George Simion, copreședinte AUR, a vorbit despre războiul din Ucraina și a afirmat că România nu va fi implicată în acest conflict. Politicianul crede însă că ideea satisfacerii stagiului militar, pentru o pregătire adecvată, este bine-venită. Chiar și pentru femeile care vor să se înhame la această activitate.

Preconizează un jaf generalizat

„Cei de la putere se pregătesc să jefuiască şi anul acesta ţara, cum au făcut-o anul trecut. Propunerea stagiului militar mi se pare bine-venită, chiar şi pentru femeile care doresc, nu sunt obligate. Ideea de a fi pregătit este foarte bună.

CITEŞTE ŞI: Simion şi Şoşoacă vor Legea suveranităţii: BNR să aducă tot aurul înstrăinat!

Dragii mei, nu vom fi implicaţi în niciun conflict militar în perioada următoare, să staţi liniştiţi. Suntem un popor paşnic şi, din fericire, de data asta a căzut de partea corectă a cortinei. Însă, crize vor tot veni.

Se pune problema războiului, înrolării, bombadamentelor… în Ucraina, nu în România. În acest moment, suntem cu pantalonii în vine”, a spus George Simion la România TV.

Consecinţe economice

El a avertizat însă că viața din România va fi serios afectat din cauza conflictului din vecini. Pentru că la nivel economic vor fi urmări grave.

„Noi de fiecare dată reacţionăm când vin străinii să ne zică, când e bine, când e rău. Combustibilul este aproape 8 lei, poate colegii mei nu ştiu asta, că le plăteşte parlamentul benzina. Ungaria a sistat deja exportul de cereale, de ce nu o face şi domnul Ciucă? El este cu masca…

Ce se întâmplă acum la nivelul Europei este o trezire. Reveniţi-vă, avem nevoie de energie. De unde luăm energia asta, dacă nu mai contăm pe Rusia? Trebuie să revenim la încălzirea pe cărbune”, a spus politicianul. El a continuat criticile la adresa Puterii.
Acuzație: „Ucrainenii s-au purtat execrabil cu românii”

Păcăleala

„Ne trezim din criză în criză că nu mai producem nimic în România. Ne dăm seama că am fost păcăliţi, din ’90 încoace. Soluţiile există în momentul ăsta. România a fost şi este o biată colonie. Va urma o criză a hranei şi a apei.

Trebuie să ne intereseze mai întâi ai noştri. Ucrainenii s-au purtat execrabil cu românii. Îl văd pe Victor Orban şi mă îngrijorează gesturile lui. Interesele naţiunii române trebuie să primeze. Până acum ne-au condus numai trădători.

Domnul Ciucă a salvat economia până a pus-o pe butuci. Parlamentarii sunt rupţi de realitate”, a mai afirmat Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here