vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPNL, calcule de ULTIMĂ oră: Ce dezvăluiri face Rareş Bogdan

PNL, calcule de ULTIMĂ oră: Ce dezvăluiri face Rareş Bogdan

-

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că formațiunea pe care o reprezintă se bazează pe minim 2,3 milioane de alegători. Calculele prim-vicepreședintelui PNL se bazează pe numărul total de semnături, care au fost strânse în perioada preelectorală.

CITEŞTE ŞI: Viorel Cataramă revine în PNL: A fost declarat colaborator al Securităţii

Rareș Bogdan, ultimele calcule legate de alegeri

În prezent, PNL a depus cele mai multe liste, atingând o proporție de circa 95% din totalul unităților administrative din România. Rareș Bogdan susține că liberalii au reușit să strângă peste 1,3 milioane de semnături.

„Votăm și Câștigăm! Construim în România, Puternici în Europa.Alegeri 2024. Cu câteva ore înainte de expirarea perioadei de depunere a listelor de candidați la alegerile locale, PNL este partidul care a depus cele mai multe liste, în proporție de circa 95% la nivel național din totalul unităților administrative din România.”, a spus europarlamentarul.
PNL, un total de 2,3 milioane de semnături

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal a subliniat că listele complete, care cuprind și semnăturile pentru europarlamentare, ar ajunge la un total 2,3 milioane.

„AUR și ADU au depus liste complete sub 50%, respectiv 30% la nivel național. Unde nu depui liste nu poți lua voturi. Peste 1,3 milioane de semnături au fost depuse pentru susținerea liberalilor ce candidează la locale, dintr-un total de 1,5 milioane adunate. Adăugând semnăturile adunate de liberali pentru susținerea listei pentru europarlamentari, totalul semnăturilor adunate în perioada preelectorală depășește 2,3 milioane.”, a mai spus acesta.

Rareș Bogdan, despre situația partidelor din opoziție

Europarlamentarul a menționat că unele partide au depus eforturi pentru a strânge mult mai puține semnături decât PNL. Acesta a dat exemplul USR, care a strâns sub 50% din totalul necesar.

„Avem candidați la primărie în peste 95 % din unitățile administrative. Spre comparație, trebuie să vă uitați la cei din USR și acoliții, care au sub 50 % și cei din AUR care au sub 30 %. Asta înseamnă organizarea unui partid. Asta înseamnă forța pe care o au membrii și istoria sa. Asta înseamnă încrederea pe care un partid o dă. Acolo unde nu ai depus liste de consilieri și nu ai candidat la primărie, nu poți să aduni voturi.

Partidul Național Liberal, începând de azi noapte, de la ora 12:00, are un avantaj major legat de cele două forțe de opoziție. Și vreau să îi felicit pe toți liberalii care au muncit în această perioadă, care au adunat. Suntem partidul care a adunat cele mai multe semnături din România. Am adunat 1,5 milioane de semnături pentru listele de consilieri județeni și consilieri locali și 800.000 de semnături pentru listele de europarlamentare. Deci avem un total de 2,3 milioane de liste. Gândiți-vă că partidele s-au chinuit să strângă 200.000 de semnături.”, declarat prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...