Generalul care a aruncat Justiţia în aer, dovedit plagiator!

Dumitru Dumbravă a plagiat
Dumitru Dumbravă are de ce să fie dezamăgit, în mai puțin de un an a rămas și fără ”câmp tactic” și fără doctorat

Tribunalul Bucureşti a decis anularea diplomei de doctor a lui Dumitru Dumbravă, general în rezervă al SRI.

Hotărârea nu este definitivă şi a fost luată ca urmare a solicitării Academiei Naţionale de Informaţii, din subordinea SRI.

CITEŞTE ŞI: Fostul general SRI Dumitru Dumbravă pierde ”steaua” de doctor

„Admite acţiunea. Anulează diploma de doctor seria H nr.0004769/1116/7.12.2012 emisa de pârâtă. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a CAF”, este decizia Tribunalului Bucureşti.

Declaraţii halucinante

Dumitru Dumbravă este fost şef al Direcţiei Juridice a Serviciului Român de Informaţii până în 2017, când Florian Coldea s-a retras din funcţia de prim-adjunct. Generalul a fost trecut în rezervă în 2018, ca urmare a scandalului legat de protocoalele dintre serviciile de informaţii şi instituţii din sistemul de justiţie. Dumbravă s-a remarcat în spaţiul public după ce, într-un interviu acordat juridice.ro, în 2015, a numit justiţia câmp tactic. „Dacă în urmă cu câţiva ani consideram că ne-am atins obiectivul odată cu sesizarea PNA, de exemplu, dacă ulterior ne retrăgeam din câmpul tactic odată cu sesizarea instanţei prin rechizitoriu, apreciind (naiv am putea spune acum) că misiunea noastră a fost încheiată, în prezent ne menţinem interesul/atenţia până la soluţionarea definitivă a fiecărei cauze”, spunea Dumbravă.

A susţinut teza în 2012

Generalul în rezervă ar fi plagiat aproape integral teza de doctorat în Ştiinţe Militare, pe care a susţinut-o în 2012 la Academia de Informaţii „Mihai Viteazul”, din subordinea SRI. Potrivit pressone.ro, ar fi copiat o mare parte din lucrare din surse disponibile pe internet, fără respectarea normelor academice de citare, precum ghilimelele şi trimiterea către sursa originală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here