Fostul general SRI Dumitru Dumbravă pierde ”steaua” de doctor

Dumitru Dumbravă a plagiat
Dumitru Dumbravă are de ce să fie dezamăgit, în mai puțin de un an a rămas și fără ”câmp tactic” și fără doctorat

Ex-SRI-istul Dumitru Dumbravă rămâne nu doar fără ”câmpul tactic din Justiție” ci și fără doctorat. Fostul general SRI Dumitru Dumbravă a plagiat și pierde ”steaua” de doctor.

Fostul generalul SRI Dumitru Dumbravă este autorul detonării scandalului protocoalelor. Intervievat în 2015, Dumbravă a spus cu subiect și predicat că SRI nu se mai retrage din ”câmpul tactic” după ce cauzele ajung în instanță, și ”își menține interesul și atenția până la soluționarea definitivă”.

A scăpat cu bine de ”câmpul tactic” dar s-a împiedicat în plagiat. Fostul general SRI Dumitru Dumbravă a plagiat

Deși gafă a fost majoră, SRI nu a renunțat la un asemenea cadru de nădejde. După trei ani, în 2018, Dumbravă a fost acuzat de plagierea tezei de doctorat iar această lovitură s-a dovedit a fi fatală. Fostul general a fost scos din scenă printr-o pensionare pe repede-înainte, măsură salutară raportată la decizia luată joi de CNATDCU, conform jurnalistei Emilia Șercan de la PressOne.

„Informaţie exclusivă: CNATDCU a decis ieri, în şedinţa de plen a Consiliului General, retragerea titlului de doctor a fostului generalul SRI Dumitru Dumbravă. <<Se confirmă existenţa plagiatului înscrisă în sesizare şi se propune retragerea titlului de doctor acordat domnului Dumitru Dumbravă>>, se spune în decizia care a fost votată, cu o singură abţinere motivată de un posibil conflict de interese”, a anunțat Şercan pe pagina ei de Facebook.

Retragerea titlului de doctor îl va costa și la propriu pe ex-generalul SRI, care timp de șapte ani a încasat sporul pe care legea îl acordă la leafă posesorilor titlului de doctor.

Bani pe care acum va trebui să-i returneze și culmea este că paguba va fi calculată chiar de Serviciul Juridic al SRI – cel condus ani de zile chiar de către fostul general Dumitru Dumbravă.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here