Fostul consilier al lui Oprescu, Costin Berevoianu, şi Vlad Moisescu, reţinuţi de DNA Ploieşti pentru trafic de influenţă

Costin Berevoianu, fostul șef al Regiei de apă-canal a Capitalei, și Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, au fost reţinuţi, joi seară, de procurorii DNA Ploieşti, pentru trafic de influenţă, după ce au fost audiaţi în dosarul în care este vizată compania Apa Nova, afirmă surse judiciare.

Costin BerevoianuFostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu (foto), a fost citat joi la DNA Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de influență și cumpărare de influență în legătură cu derularea unor contracte ale Apa Nova București.

Fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu a fost și el adus, joi după-amiază, la DNA Ploiești, unde a fost audiat în același dosar. Vlad Moisescu mai este urmărit penal sub control judiciar în dosarul primarului sectorului 1 Andrei Chiliman, care este instrumentat tot de DNA.

Procurorii DNA Ploiești au ridicat joi documente de la Apa Nova București, de la Primăria sectorului 1 și Primăria Capitalei, aceștia efectuând totodată cinci percheziții în Capitală, la domicilii și sedii de firme, într-un dosar de fapte de corupție din perioada 2008-2015.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here