Focar de COVID-19 la Spitalul de Copii din Galați: 12 cadre medicale, testate pozitiv

Spitalul de Copii Galati ,

Este focar de COVID-19 la Spitalul de Copii Sf. Ioan din Galați, după ce 12 cadre medicale au fost testate pozitiv.  O secție a unității a fost închisă pentru dezinfecție totală, iar toți angajații sunt testați.   

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au anunțat că, în prezent, se derulează o anchetă epidemiologică, iar tot personalul unității urmează să fie testat pentru COVID 19. 

Un alt focar cu noul virus a reapărut la Serviciul Județean de Ambulanță Galați. Trei angajați au fost confirmați pozitiv, iar  alți trei au fost trimiși în izolare la domiciliu. SAJ Galați a fost unul dintre cele mai mari focare din Galați, în urmă cu două luni, cel puțin 21 de angajații fiind depistați cu noul coronavirus.

Crește numărul cazurilor de coronavirus și la Spitalul Județean Galați, unde în total, de la începutul lunii și până acum, 166 de angajați au fost testați pozitiv, din care 60 s-au vindecat. 

Situație absurdă la Galați. Unitatea ATI mobilă, trimisă de Ministerul Sănătății, este nefuncțională din cauza lipsei de personal

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.