VIDEO Simona Halep a câștigat la Fed Cup în Cehia cu primarul Emil Boc șef de galerie

Emil Boc șef de galerie Simona Halep devine cetățean de onoare

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, în meciul din turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, de la Ostrava, scor 6-4, 6-0, cu Emil Boc șef de galerie.

După prima zi, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1. Halep (numărul 3 WTA) a câştigat primul set după 47 de minute de joc. Românca a obţinut break-ul încă din game-ul inaugural, iar după cinci mingi de set irosite, aceasta şi-a trecut în cont primul act, scor 6-4.

Tot cu Emil Boc șef de galerie, în setul secund, Simona s-a impus după un adevărat tur de forţă, scor 6-0. Siniakova (numărul 44 WTA) a câştigat doar 10 puncte în manşă şi nu a avut nicio minge de game. Singura sincopă din jocul lui Halep a apărut la minge de meci, când a comis o dublă greşeală.

Duelul Cehia – România se reia duminică, de la ora 14:00, cu meciul direct Karolina Pliskova – Simona Halep, urmat de Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu.

Emil Boc șef de galerie la meciul de Fed Cup al României, contra Cehiei

Tricolorele au avut parte de susţinerea lui Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca. Emil Boc a fost alături de echipa României şi în Sala Polivalentă din Cluj, dar acum a apărut în rândul suporterilor veniţi în deplasare. Mai mult decât atât, edilul s-a îmbrăcat cu un tricou galben, în ton cu restul suporterilor aflaţi la Ostrava. Camerele televiziunii l-au surprins pe Boc în timp ce se ridica în picioare şi îi îndemna pe restul românilor să o încurajeze pe Mihaela Buzărnescu.

România a pierdut primul duel din partida cu Cehia din Fed Cup, dar a câştigat un punct în meciul susţinut de Simona Halep împotriva Katerinei Siniakova. Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a cedat în minimum de seturi, 6-1; 6-4, în faţa Karolinei Pliskova (5 WTA)

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here