Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. ”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu”

dosarul Alinei Bica Elena Udrea a fost eliberată din închisoare se suspendă pedeapsa pentru Alina Bica Elena Udrea rămâne în arest preventiv

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare, la fel și Alina Bica. Cele două au fost aşteptate de logodnicul Elenei Udrea, Andrei Alexandrov, care a şi postat pe Facebook un mesaj în care lea mulţumit tuturor pentru susţinere şi încurajare.

Elena Udrea a declarat marţi la Antena 3 că a ajuns cu bine acasă şi încearcă să se bucure de fiica sa, de Crăciun şi de aniversarea zilei sale de naştere, în 26 decembrie.

Udrea a afirmat că cel mai greu i-a fost să suporte despărţirea de fiica sa, ajutând-o faptul că s-a aflat împreună cu Alina Bica. ”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România. Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a spus Elena Udrea.

Ea a precizat că nu va veni în România, procedurile privind obţinerea statutului de azilant fiind în plină desfăşurare. ”Eu aş vrea ca copilul meu să fie mândru de mine. N-aş face niciodată lucruri care sunt lipsite de onoare. În niciun caz”, a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost audiată de FBI.

Fostul ministru spune că cineva trebuie să oprească abuzurile din România. ”Trebuie cineva să oprească aceste abuzuri care se întâmplă în România. Din păcate, nu văd cine ar putea să o facă. Uitându-mă acum în ţară, chiar nu văd cine ar putea să o facă”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. A trecut de procedurile legale

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare, alături de Alina Bica. Ele se aflau în spatele gratiilor în Costa Rica de la începutul lunii octombrie.

Elena Udrea şi Alina Bica au ieşit împreună din închisoare, fiind aşteptate de Adrian  Alexandrov. Fără a face declaraţii, cele două s-au urcat în maşina cu cware venise logodnicul Elenei Udrea şi au plecat.

Înainte de a le aştepta să iasă, Adrian Alexandrov a postat un mesaj pe Facebook în care le-a mulţumit  tuturor pentru susţinere şi încurajări. ”În urmă cu 2 săptămâni, postam un mesaj prin care îl rugăm pe Moşu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetiţă noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranţa şi se pare că exact în seară de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă. Magia Crăciunului e tăcută, nu o auzi… dar o simţi. Dumnezeu ne iubeşte. Mulţumesc tuturor pentru încurajări şi susţinere şi vă doresc Sărbători Fericite!”, a scris logodnicul Elenei Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ