Drulă, ameninţări cu puşcăria în faţa ministerului: Rădoi, s-a terminat!

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a făcut declaraţii în faţa ministerului Transporturilor şi i-a ameninţat pe greviştii de la metrou.

După ce a depus o plângere penală la DNA pentru greva de la metrou, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a reluat acuzațiile la adresa „mafiei”: „Rădoi, s-a terminat!’ Ceea ce ai facut zeci de ani nu mai merge. Este absolut inadmisibil ca o infrastructua critica nationala sa fie blocata, sinele sa fie ocupate prin multiple infractiuni. Voi unde va credeti? V-a mers pana acum, nu va mai merge.

Nu a fost nimeni concediat de la metrou, cine spune astfel minte cu nerusinare penala. Sunt doar 10 oameni care si-au inaintat dosarul de pensie. De asemenea, niciun salariu nu a fost redus”. Drulă a spus că a fost avertizat că metroul este imperiul lui Rădoi şi a precizat că nu doreşte să discute cu sindicalistul.

CITEŞTE ŞI: Rădoi îl reclamă pe Drulă la DNA: Acțiunea ilegală a unui grup mafiot!

Sindicatul de la metrou condus de Ion Rădoi a declanşat un protest spontan în această dimineaţă pe liniile de metrou, astfel că trenurile nu au mai circulat.

Greva spontană

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a vorbit, vineri după-amiază, despre situația de la metrou, acolo unde sute de angajați au declanșat o grevă spontană. Demnitarul cere autorităților să intervină de urgență.

„Statul nu va mai da nici un pas în spate în fața mafiei. Este o acțiune pe care o consider ilegală. Niște oameni au ocupat un spațiu și nu i-au lăsat pe colegii lor să mearg la muncă. Cer autorităților să restabilim ordinea și circulația metroului. Există susținerea întregului Guvern. Nu sunt laș să las capul jos, ca ministru.

Am făcut apel la ei să renunțe, nu merită să te duci la pușcărie pentru Rădoi”, a spus Cătălin Drulă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here