Rădoi îl reclamă pe Drulă la DNA: Acțiunea ilegală a unui grup mafiot!

Ion Rădoi îl atacă dur pe Lucian Șova grevă generală la metrou greva de avertisment la metrou

Sindicatul condus de Ion Rădoi a depus plângere penală la DNA împotriva ministrului Transporturilor Cătălin Drulă. Unitatea – Sindicatul Liber Din Metrou acuză că foloseşte lideri de sindicat pentru a obţine foloase necuvenite.

„Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru următoarele infracțiuni:

Răspunsul salariaților : asta ați făcut de la preluarea mandatului. Abuz de putere și încălcarea Constituției, folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane ( ați pus în ca oameni din usr în scopul obținerii…… ) și cel mai important ați încălcat împreună cu directorul general infracțiuni contra siguranței calatorilor.

Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.

Răspunsul salariatilor: nu trebuie sa ne identificați, toți salariații sunt împreună. Dacă ați fi vrut sa ne identificați trebuia sa acceptați întâlnirea solicitata.

Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției.

Încălcarea drepturilor

Răspunsul salariaților : poate ne spune justiția cum s-a încălcat dreptul la dialog social, dreptul la un trai decent.

Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.

Răspunsul salariaților : va rog sa spuneți de câte ori am cerut sa discutam problemele metroului și nu am fost băgați în seamă.

Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului.
Răspunsul salariaților : nu mai mințiți presa, noi nu vrem decât sa discutam problemele ce pun viata calatorilor în pericol”, susţin sindicaliştii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here