Dragnea: îl susțin moral pe Tudorache pentru a salva Rapid București. „Sunt rapidist de la trei ani”

prag la referendum

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că îl susţine moral pe primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, în demersul de a salva clubul Rapid Bucureşti, deoarece este rapidist de la trei ani.

„Mi-a zis (primarul sectorului 1, Daniel Tudorache – n.red.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez – sper să nu mai fie şi asta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD şi-a exprimat încrederea că şi Primăria Capitalei „doreşte” să se implice în acest demers de salvare a Clubului Rapid Bucureşti. „Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion care nu cred că ne poate aduce deservicii”, a conchis preşedintele social-democraţilor.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat în urmă cu două săptămâni că intenţionează să preia Clubul Sportiv Rapid de la Ministerul Transporturilor, spunând că a avut în acest sens o discuţie cu preşedintele clubului, Valentina Caciureac, care însă nu a oferit încă niciun răspuns. De asemenea, primarul Dan Tudorache vrea să înfiinţeze o comisie care să preia marca Rapid.

CITEȘTE și Tudorache vs. Pandele. Rapid Bucureşti, disputat de Primăria Sectorului 1 și Primăria Voluntari

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here