Doi bicicliști, soț și soție, au murit într-un accident pe DN23, în județul Vrancea

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Tragedie în județul Vrancea. Doi bicicliști au decedat după ce au fost loviți de o mașină. Accidentul s-a produs marți dimineață, la intrarea în localitatea Nănești. La volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri.

„Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești – Focșani, la 300 de metri față de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție, paralel. Din primele verificări rezultă că în momentul în care șoferul a vrut să-i depășească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliștii ar fi pătruns pe mijlocul părții carosabile, cu intenția de a traversa. A rezultat astfel decesul bicicliștilor. (IPJ Vrancea).

Cei doi bicicliști accidentați mortal azi dimineață, sunt soț și soție. Ei lucrau la o fabrică de mobilă din comuna Nănești și făceau naveta cu bicicleta. Polițiștii fac cercetări la fața locului, iar șoferul va fi testat pentru consumul de alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

*