Dâmbovița, primul caz de coronavirus. Un bărbat din Corbii Mari este bolnav, afirmă membrii familiei

FOTO: geralt/Pixabay.com
FOTO: geralt/Pixabay.com

Dâmbovița are primul caz de infecție cu COVID-19. Persoana depistată pozitiv cu coronavirus este un bărbat din comuna Corbii Mari, satul Grozăvești. Ea a fost infectată la București, unde făcea dializă.

Bărbatul a avut contact de salon cu un alt bărbat confirmat pozitiv sâmbătă, care a decedat luni aseară.

Dâmbovița, primul caz de coronavirus

 Anunțul privind confirmarea pozitivă cu COVID-19 l-a aflat primarul comunei, Ionuț Bănică. El ar fi fost informat de fiul bărbatului infectat. Primarul a comunicat imediat cazul conducerii DSP.

Bărbatul infectat cu coronavirus făcea dializă la București la o clinică particulară. Acolo el a avut contact cu o altă persoană confirmată pozitiv. El s-a simțit rău sâmbătă, motiv pentru care s-a dus la Spitalul Floreasca. Aceste lucruri, privitoare la infectarea cu coronavirus a bărbatului, au fost oferite de membrii familiei.

Autoritățile județene fac o ancheta epidemiologică. Membrii familiei cu care bărbatul din Corbii Mari a intrat în contact sunt izolaț la domiciliu. Autoritățile județene nu au dat date despre acest caz, din cauza interdicției privind oferirea de informații detaliate privitoare la cazurile de coronavirus.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here