Cozmin Gușă: USR PLUS se gândește la suspendarea președintelui

Nicușor Dan, Cozmin Gușă, ”Veorica” Dăncilă este urmărită de baftă

Analistul politic Cozmin Gușă a făcut analiza politică a săptămânii la „Interviurile Cetateanul.net”, cu Adriana Bahmuțeanu și spune că liderii USR PLUS ar avea în discuție nu doar debarcarea lui Florin Cîțu din fruntea guvernului, ci și suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Cozmin Gușă spune că aceste discuții îi dau „fiori reci lui Iohannis”.

Analistul politic spune că la o dezbatere internă a USR PLUS, care a avut loc la Cluj, liderii partidului a fost întrebat „ce fac cu suspendarea”, „iar răspunsul a fost extrem de evaziv, n-au negat, n-a negat Cioloș, nici alții, au lăsat de înțeles că este posibil acest lucru”.

„În interiorul discuțiilor de la Cluj s-a discutat că se poate radicaliza acest lucru în condițiile în care ei se despart clar de PNL și de guvernare. Eu am declarat faptul că argumentul lor este cel al suspendării”, mai spune Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă spune că „PSD este forțat să nu profite să dea jos Guvernul”. „Ai prins guvernul, îl dai jos și apoi vezi ce faci să pui altul. Baletul ăsta pe care îl face PSD îl desconsideră politic”, e de părere analistul Cozmin Gușă.

Întreaga analiză politică a lui Cozmin Gușă o puteți urmări în clipul de mai jos:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here