Constanța: Demisia lui Radu Mazăre din PSD a atras alte 100 de plecări din partid

Pro România
Decebal Făgădău

Președintele organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, a declarat, sâmbătă, că peste o sută de persoane au părăsit partidul după ce Radu Mazăre a demisionat din PSD, informează Mediafax.

Decebal Fagadau“Aproximativ o sută de membri au ales să părăsească partidul ulterior demisiei domnului președinte al organizației județene, Radu Mazăre. Ei ocupau funcția de președinte de organizație locală în municipiul Constanța, alții erau simpli membri, dar într-adevăr acesta a fost impactul demisiei domnului Mazăre. Ei spuneau că dacă Radu Mazăre și-a dat demisia, îşi dau și ei demisia, că au venit în partid pentru Radu Mazăre”, a declarat Decebal Făgădău (foto).

El a menționat însă că în paralel cu aceste plecări în PSD Constanța au venit în ultima jumătate de an 870 de noi membri.

“În ultimele șase luni, pe măsură ce o sută și ceva de membri de partid au renunțat la această calitate, am primit 870 de noi membri. În momentul de față, acesta este raportul, au plecat o sută de oameni, au venit 870 de oameni”, a explicat președintele organizației municipale a PSD Constanța.

Întrebat ce se va întâmpla în cazul în care Radu Mazăre va dori să revină în PSD după rezolvarea problemelor juridice, Decebal Făgădău a spus: “La cum îl cunosc pe Radu Mazăre nu se va întoarce niciodată în PSD”.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here