joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăClotilde Armand: doamna Firea aruncă din nou cu banii proveniți din taxele...

Clotilde Armand: doamna Firea aruncă din nou cu banii proveniți din taxele bucureștenilor

-

Consilierul USR la Sectorul 1 Clotilde Armand a criticat sâmbătă pe Facebook proiectul de rectificare bugetară la Primăria Capitalei, prin care se iau bani de la școli și se dau la statui.

„Doamna Firea aruncă din nou cu banii proveniți din taxele și impozitele plătite de bucureșteni. Taie sume de la reabilitarea infrastrcturii educaţionale, de la consolidarea clădirilor cu risc seismic, de la reconstrucţia Halei Matache pentru a da bani pe…4 statui. Rar vezi așa talent. Doamna primar, pentru că este vorba de artă în spaţiul public, din bani publici, de ce nu întrebați și publicul dacă este sau nu de acord cu simțul dvs. <artistic>’? Sunt banii noștri, nu vistieria familiei dvs.”, a scris Clotilde Arman de rețeaua de socializare.

Primăria Capitalei a propus un nou proiect de rectificare bugetară ce urmează a fi discutat miercuri în Consiliul General al Municipiului București. Cele mai importante modificări sunt: se taie 19 milioane de lei de la Străpungerea Ciurel-A1, alte 19 milioane de lei de la consolidarea clădirii de pe bd. Elisabeta 29-31, patru milioane de lei de la ASPA, 5,4 milioane de lei de la  construcția noii săli polivalente și 3,7 milioane de lei de la învățământ.

În schimb, se dau 15 milioane de lei pentru patru statui, 8,7 milioane lei pentru Străpungerea Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, 13,6 milioane de lei la Poliția Locală pentru achiziția a 12 mașini de topit zăpada, 10 milioane de la Clubul Sportiv al Municipiului București, 13 milioane de lei la Spitalul Carol Davila, 8,3 milioane de lei la Spitalul Obregia, 13 milioane de lei pentru dotarea cu aer condiționat a mijloacelor de transport în comun.

Cele patru statui care vor primi finanțare sunt:

– Monumentul Ferdinand 1-8,7 milioane de lei;

– Monumentul Mathias Berthelot – 2 milioane de lei;

– Monumentul Regina Măria – 2,5 milioane de lei;

– Monumentul Martin Luther și Jean Calvin- 2 milioane de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului

0
Patriarhia Română a transmis, miercuri seară, un răspuns la afirmaţiile reprezentanţilor Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului „Elie Wiesel", conform cărora unii clerici canonizaţi recent au avut legătură cu mişcarea legionară. CITEŞTE ŞI: Noul El Dorado pentru muncitorii străini: cum a...