Ciucă, în alertă: Nu putem să spunem că nu se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în Polonia!

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

„Nu putem să spunem că nu se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în Polonia, este foarte greu de previzionat, este greu de anticipat un astfel de eveniment”, spune joi premierul Nicolae Ciucă, întrebat dacă România ia măsuri suplimentare în județele de graniță.

CITEŞTE ŞI: Guvernul Ciucă a pus cruce dezvoltării României prin tăierea investițiilor

„În acest moment este o situație care încă are un efect emoțional și este normal să fie așa pentru că au murit oameni. Este o problemă care ține efectiv de măsurile care se iau la nivelul Ministerului Apărării Naționale și nu aș vrea să anticipez măsurile care sunt probabil în analiză. Partea aceasta de siguranță, eu pot să vă spun că, așa cum de fiecare dată am avut posibilitatea și acum susțin că, prin tot ceea ce facem la nivelul Guvernului, împreună cu aliații, nu facem altceva decât să luăm toate măsurile astfel încât să nu avem astfel de evenimente. România este o țară sigură. Sigur, nu putem să spunem că nu se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în Polonia, este foarte greu de previzionat, este greu de anticipat un astfel de eveniment. Nu vreau să vă spun acum că suntem în măsură să dispunem de mijloace tehnice să prevenim orice astfel de situație. Este imposibil”, spune nicolae Ciucă.

Măsuri suplimentare

Premierul a fost întrebat, joi, la Baia Mare, dacă România ia măsuri suplimentare în județele de graniță în urma incidentului din Polonia.

Doi oameni au murit în explozia produsă marţi în localitatea Przewodów, situată în sud-estul Poloniei, în apropierea frontierei cu Ucraina.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.