Ciolacu, atac la Drulă: Are nevoie probabil să se construiască pe sine!

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat duminică despre Cătălin Drulă că are nevoie probabil să se construiască pe sine şi încă nu îi vede o identitate politică bine definită, pentru că îi e teamă să îşi asume cu adevărat poziţia de preşedinte al partidului.

CITEŞTE ŞI: Șeful delegației PSD din Parlamentul European, Dan Nica: Echipa lui Cioloș pune piedici României la Bruxelles

Trebuie să vedem cu cine vrea să lucreze, a mai spus Cioloş, arătând că pe proiectul politic România sunt gata să lucreze cu toţi cei care vor să construiască în România.

„Eu nu mă duc acolo doar ca să mă construiesc pe sine, cum zice Cătălin Drulă. El are nevoie probabil să se construiască pe sine pentru că încă nu îi văd o identitate politică bine definită, văd că îi e teamă să îşi asume cu adevărat poziţia de preşedinte al partidului, să îşi asume un proiect politic. Încă nu îl văd”, a declarat Dacian Cioloş la Prima News, despre liderul USR Cătălin Drulă.

Puterea din partid

„Dacă proiectul lor politic a fost să aibă toată puterea în partid, o au acum, dar trebuie să vedem şi ce proiect politic este acela şi să vedem cu cine vrea să lucreze. Din punctul nostru de vedere, pe proiectul politic România suntem gata să lucrăm cu toţi cei care vor să construiască în România”, a arătat Cioloş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.