Ce salariu ia un român care vrea să se angajeze ca lucrător în bucătărie unui spital din Finlanda

FOTO: antonytrivet/Pixabay.com
FOTO: antonytrivet/Pixabay.com

O firmă din Finlanda este în căutarea unui angajat pentru bucătăria unui spital. Job-ul, postat pe Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, este în localitatea Turku, sud-vestul Finlandei și presupune „activități specificie în bucătăria unui spital”.

Se cere experiență într-o activitate similară între 1 și 5 ani, iar salariu este 1950 de euro brut pe lună. Se asigură cazare contra sumei de 300 de euro pe lună, iar durata contractului de muncă, cu normă întreagă, este pe o perioadă de 2 luni, cu posbilitatea de prelungire. Contractul începe din luna iunie 2022. Mai multe detalii puteți afla de aici.

Un alt loc de muncă din același domeniu este pentru cei care vor să lucreze în Norvegia. O firmă este în căutarea a patru bucătari pentru un restaurant din orașul Nordfjordeid, regiunea Vestland.

Locul de muncă presupune activitati specifice în bucătărie, având grijă de sarcinile zilnice, program de lucru variabil, cu posibilitate de ore suplimentare ca barman, chelner.

Salariul este de 180 de coroane norvegiene pe oră, plus extra datorită experienței. Contractul este sezonier, pentru lunile iunie-august/septembrie, cu posibilitate de contract pe termen lung.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here