Ciolacu a vizitat Șantierul naval din Brăila: România produce!

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat Șantierul naval din Brăila, acolo unde lucrează 1.350 de salariaţi, şi funcționează o fabrică cu 700 de angajaţi. „Am fost impresionat de munca oamenilor”, susține șeful Executivului.

„România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine. Închideți televizoarele când mai vedeți tot felul de persoane care vă mint cu nerușinare că nu se mai produce nimic în țară. Doar astăzi am fost la șantierul naval din Brăila, unde lucrează 1350 de salariați, și într-o fabrică cu 700 de angajați, a cărui producție este aproape integral pentru export. Și vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiți sunt și cu câtă pasiune își fac meseria”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit premierului, pentru a ne dezvolta avem nevoie de două lucruri: infrastructură și învățământ dual pentru a pregăti personal calificat.

„Am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani. Dar, ca să continuam să ne dezvoltăm și să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură și învățământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni și guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun!”, a adăugat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.