ITALIA. Un avion care a decolat din România și a aterizat la Napoli a fost avariat la aterizare

Sursa foto: Rotalianul.com
Sursa foto: Rotalianul.com

Un avion din flota companiei Blue Air a fost grav avariat în timpul aterizării pe aeroportul din Napoli. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de 6 mai 2022 și a fost catalogat de ANSV (Agenzia nazionale per la sicurezza del volo) drept „accident”, din cauza avariilor majore.

Potrivit Rotalianul.com, în timpul aterizării, avionul ar fi atins mai întâi pista aeroportului cu coada și a suferit avarii structurale serioase. Aeronava nu a mai putut opera zborul retur. Avionul a fost verificat de specialiști și s-ar afla în hangarele companiei Atitech din Napoli.

Agenția Națională pentru Siguranța Zborurilor (ANSV) din Italia a trimis la fața locului un investigator și a ridicat cutiile negre ale avionului pentru a analiza datele de zbor și înregistrările audio din cabina de pilotaj.

Zborul de retur, Blue Air 0B144 Napoli – București, din 6 mai 2022, a fost operat cu o întârziere de șase ore cu un Boeing 737-800NG înmatriculat YR-BMK care a fost trimis din București pentru a prelua pasagerii, relatează Boarding Pass.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here