vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBoloş, despre riscul de a pierde bani din PNRR din cauza pensiilor...

Boloş, despre riscul de a pierde bani din PNRR din cauza pensiilor speciale: Se va lua o decizie în Coaliţie!

-

Ministrul Proiectelor Europene, Marcel Boloş a fost întrebat, miercuri, dacă România riscă să piardă bani din PNRR din cauza unui eventual refuz al partidelor din coaliție de a pune în practică recomandările europene privind pensiile speciale.

CITEŞTE ŞI: Boloş ă cărţile pe faţă: Pensiile speciale s-au bazat și pe acele «inginerii» făcute!

Boloş a declarat că, dacă Comisia Europeană va insista şi va fi nemulţumită şi va considera că jalonul privind pensiile speciale nu e dus la bun sfârşit şi trebuie aliniat cu sistemul de pensii general, atunci va trebui să fie luată o decizie la nivelul coaliţiei PSD-PNL-UDMR.

Destabilizarea

El a precizat că este foarte simplu de luat această decizie însă consecinţele trebuie asumate, dacă se produce o destabilizare la nivelul acestor servicii publice de importanţă naţională, fie că vorbim de apărare naţională, ordine publică, de Ministerul Public.

Boloş a spus că realitatea i-a arătat că flexibilitatea Comisiei tinde spre zero, iar „ce este scris în PNRR e literă de lege”.

Ministrul a subliniat faptul că prevederile jalonului pensiilor speciale sunt foarte grele și presupun reforme radicale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...