Bihor: Femeie cu chip de bestie. Ea a fost închisă pentru viol

Foto:viol
Foto: viol

O femeie de 33 de ani, din Oșorhei, județul Bihor, a fost depistată și reținută de polițiști. Ea a fost descoperită și încarcerată de oamenii legi, fiind condamnată  la închisoare pentru lovire, viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Acest lucru s-a produs marți, în jurul orei 08:30. 

Pe numele acesteia a fost emis de către către Judecătoria Oradea, județul Bihor, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Femeia a fost condamnată la 7 ani și 10 luni de închisoare în regim de detenție. Ea este acuzată pentru infracțiunilor de lovire sau alte violențe, viol și lipsire de libertate. 

Femeia a fost condamnată împreună cu iubitul ei

Femeia a fost condamnată deoarece, împreună cu iubitul ei, au sechestrat o tânără. Ei  au forțat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Iubitul femeii a fost condamnat la 6 ani și 2 luni de închisoare. Au mai fost acuzați de viol încă doi bărbați, care vor sta câte 5 ani după gratii pentru infracțiunea de viol.

Când a început tragedia

Evenimentul a început pe 10 aprilie 2018, când victima și cuplul petreceau seara împreună, potrivit bihon.ro.

„Întâmplarea s-a petrecut în 2018. Când, pe 10 aprilie, victima s-a dus acasă la Neta, cum i se spunea Melaniei Varga. După ce au mâncat și au băut împreună, au plecat să se plimbe prin oraș, cu mașina condusă de Marius-Florin Zolezsak. După ce au petrecut până târziu pe malul Crișului Repede, s-au întors acasă la ”Neta”. Din acel moment, victima susține că nu-și amintește nimic până a două zi dimineața. Ea a fost trezită de loviturile pe care Melania Chișe i le aplica fără oprire, pe motiv că ”s-a dat” la iubitul ei.

 Viol în grup

Pentru tânăra pe care Chișe și Zolezsak nu au vrut să o lase să plece acasă au  urmat 24 de ore de groază. Ea a fost tinută în apartamentul celor doi, plimbată cu mașina prin oraș și prin împrejurimi. Victima a fost agresată de mai multe ori de către Melania Varga. Ea a  fost obligată să-l satisfacă sexual pe iubitul acesteia, într-o zonă retrasă de pe malul Crișului Repede.

Agresoarea a adus alți doi bărbați și a forțat-o pe tânără să aibă raporturi intime cu aceasta. Tânăra a fost lăsată să plece abia pe 12 aprilie, dimineața. Ea  i-a spus totul mamei sale și, cu aceasta, a depus plângere la Poliție. Ea a cerut un certificat medico-legal care a atestat agresiunile suferite”, transmite BihorJust.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here