Bestia cu chip de om. Și-a chinuit groaznic calul legat de căruță și și-a infometat câinele

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Scene de o cruzime inimaginabilă față de un animal. Un bărbat din comuna Afumați a încărcat căruța cu materiale combustibile, după care a înhămat calul și a dat foc atelajului.

Întâmplarea șocantă a fost sesizată la 112, calul fiind salvat.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Animalul primește îngrijiri medicale, piromanul fiind internat într-o secție de psihiatrie.

Evenimentul a avut loc marți în comuna Afumați din județul Ilfov. La fața locului au venit pompieri, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Ilfov, un criminalist și un medic veterinar. Ei au constatat că animalul incendiat avea leziuni și plăgi deschise de arsură pe o suprafață de 30-40% din corp.

Câine din rasa metis de ciobănesc carpatin, mort de foame

Calul era în șoc post-traumatic și i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Lângă căruță a fost găsit și un câine de talie mare, din rasa metis de ciobănesc carpatin. Animalul era în stare de inaniție, fiind înfometat de către proprietarul lui.

Cele două animale au fost duse în adăposturi specializate. Bărbatul a fost dus de polițiști la un spital de boli neuropsihice din Ilfov. În cazul acestuia, polițiștii fac verificări pentru schinghiuirea animalelor și distrugere prin incendiere, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here