USR o atacă pe Gabriela Firea pe tema numeroaselor avarii la RADET. ”Se tot taie banii de investiții”

RADET
RADET se pregătește să bage căldură în calorifere

USR o atacă pe Gabriela Firea pe tema numeroaselor avarii la RADET, pentru că de doi ani şi jumătate se taie banii de investiţii destinaţi modernizării reţelei de termoficare.

În acest an doar 2,6 milioane de lei au fost efectiv cheltuiţi pentru investiţii la RADET, în timp ce Catedrala Neamului a primit 45 milioane lei, iar bugetul CREART (instituţia care se ocupă de festivaluri, târguri şi concerte) a fost de 79 milioane de lei.

USR Sector 3 mai menţionează, într-un comunicat, că, în septembrie 2016, Gabriela Firea spunea că ”bucureştenii vor avea la timp şi în condiţii deosebite de confort, apă caldă şi căldură în timpul sezonului rece”.

Două avarii la RADET, în ultima săptămână

„Între timp, au trecut mai bine de doi ani. RADET a rămas în insolvenţă iar administratorul judiciar (un apropiat al Gabrielei Firea) a încasat aproape 1 milion de euro pentru a gestiona eşecul. Gabriela Firea a luat banii de investiţii destinaţi modernizării reţelei şi a punctelor termice şi i-a dat pe târguri, festivaluri şi statui. Rezultatul este cel pe care îl vedem astăzi: sute de blocuri din Bucureşti rămân în fiecare zi fără apă caldă şi căldură. Numărul şi gravitatea avariilor sunt mai mari decât oricând în ultimii 20 de ani. Iar responsabilii evită să dea ochii cu presa şi cu cetăţenii”, precizează sursa citată.

În opinia USR, ”Gabriela Firea este tot ce se putea întâmpla mai rău pentru RADET şi pentru Bucureşti”. În ultima săptămână s-au produs două avarii la RADET, care au lăsat mii de bucureșteni în frig.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here