Arafat, bombardat de controale: „Nimeni nu va fugi, încă nu am terminat bătălia. Nu știm cum va arăta valul doi”

FOTO: MAI
Raed Arafat: MAI

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, este nemulțumit că, în ultima perioada, este bombardat de controale și rapoarte, deși „bătălia nu s-a terminat”. „Nimeni nu va fugi. Că suntem controlați acum sau peste trei luni, suntem aici”, a declarat Arafat.

„Sunt îngrijorat. Unul, pentru că s-a ajuns la batjocură, la minimalizare, la a se lua la mișto, cum se spune, când noi facem lucruri serioase.Doi, văd că deja rapid ne preocupăm acum să avem solicitări de a se vrea rapoarte pentru ceea ce s-a făcut. Ne pregătim pentru valul doi. Îți vin controale de la Curtea de Conturi, în mijlocul bătăliei, să întrebe ce am cumpărat, ce achiziții s-au făcut. Dar nimeni nu va fugi. Că suntem controlați acum sau peste trei luni, suntem aici. Trebuie să înțelegem că încă n-am terminat bătălia. Nu știm cum va arăta valul doi”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, la TVR1.

Arafat spune că a constatat că unii fac „băşcălie” şi iau în „batjocură şi la mişto” situaţii serioase precum cea privind răspândirea virusului COVID-19.

„Dacă ar veni un val nou şi să înceapă să crească numărul cazurilor cred că nouă, ca autorităţi, ne va fi mult mai greu să gestionăm situaţia pentru că s-a implantat în conştientul unei părţi a populaţiei că aici a fost o cacealma”, a spus Arafat.

În România au fost confirmate, până acum, 17.191 de infecții cu coronavirus. În total, au murit 1.141 de persoane din cauza COVID-19.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here