Aplicația Facebook Messenger, lovitură grea în România. Milioane de români au fost afectați

Facebook
Facebook

Aplicația Facebook Messenger este inutilizabilă în România.Dar și în alte zone ale lumii, după o întrerupere a serviciului cu care se confruntă gigantul rețelelor de socializare.

Problema a apărut în România în jurul prânzului. Este afectată atât comunicarea pe messengerul Facebook, cât și pe cel Instagram, rețea de socializare deținută tot de Facebook.

Compania Facebook a anunţat  că anumiţi utilizatori întâmpină probleme tehnice atunci când expediază mesaje pe serviciile sale Messenger şi Instagram şi pe platforma sa online dedicată companiilor, Workplace.

Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil”,

A declarat un purtător de cuvânt al reţelei de socializare.

Downdetector.com, un site specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute pe serviciile online, arată că peste 1.800 de incidente au fost semnalate de utilizatori care raportau probleme tehnice atunci când accesau serviciul Messenger. Dar şi alte 350 de incidente similare au fost semnalate pentru platforma Instagram, arată sursele citate.

Utilizatorii au remarcat că mesajele trimise nu mai pleacă către destinatari, Cel mai probabil din cauza serverelor companiei. Și serviciul de Facebook pare a fi afectat, funcționând greoi.

Utilizatorii au aceleași probleme

În Marea Britanie utilizatorii se confruntă cu aceleași manifestări.

Datele de pe site-ul independent DownDetector arată mii de utilizatori Facebook Messenger care nu pot accesa aplicația lor în fiecare minut în Marea Britanie. Aproximativ 2.400 de utilizatori Facebook Messenger se plângeau în fiecare minut că nu se pot conecta. Ei nu puteau trimite mesaje text sau nu primesc apeluri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here