Acuzație gravă: Cioloș a distrus ”Doi și un sfert”

Dacian Cioloș, sursa: Facebook

Președintele sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, aduce acuzații grave guvernului Cioloș, despre care afirmă, în direct la Antena 3, că a reorganizat, printr-o ordonanță de urgență, serviciul secret al MAI, celebrul ”Doi și un sfert”, doar pentru a șterge urmele unor fapte penale comise de miniștri.”

„Ordonanța 76/2016 a guvernului Cioloș a distrus ”Doi și un sfert”-ul pentru că erau informații care vizau niște miniștri din guvernul lor, pentru niște infracțiuni. Au ”dat foc la casă” cu această ordonanță neconstituțională.

Dosarele de urmărire informativă au fost rase, din noiembrie s-a tot lucrat acolo, iar polițiștii care dețin acele documente sunt trași pe dreapta, li se ridică certificatele de acces la informații clasificate și în locul lor sunt aduși alți oameni, caporali și jandarmi și alți oameni, care să le fie fideli și care să nu priceapă fenomenul.

Au plecat 700 de polițiști după această ordonanță pentru simplul motiv că nu au vrut să devină militari” a spus Dumitru Coarnă.

Sindicalistul a mai dezvăluit, în emisiune, drept exemplu de abuz, cazul unui polițist din Bîrlad care a fost arestat de procurori anul trecut, sub acuzația că a efectuat 4 drumuri în interes propriu cu mașina de serviciu și a făcut, tot în interes personal, cîteva copii xerox la aparatul secției.

Acesta a fost săltat de mascați din plină ședință, încătușat și i s-a dat mandat de 30 de zile de arest, situație care a stupefiat și indignat întreaga poliție bîrlădeană.

EXCLUSIVITATE „Cioloș – omul sistemului” și acoperiții din Doi și-un sfert. Asta știa Barna?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here