74 de descinderi DIICOT în județele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa. Vizate, persoane suspectate de trafic de droguri

Foto, droguri. Sursa: pixabay.com
Foto, droguri. Sursa: pixabay.com

Miercuri au loc 74 de percheziții în județele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, care sunt efectuate de procurori și polițiști. Sunt vizate persoane suspectate de trafic de droguri, 165 de persoane urmând să fie audiate.

Potrivit DIICOT, aceasta ar fi una din cele mai importante rețele de traficanți de droguri din această zonă a țării.

74 de descinderi domiciliare

”La data de 24.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 74 de percheziţii domiciliare. Ele au fost efectuat pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa. La locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni neautorizate cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a comunicat, miercuri, DIICOT.

Procurorii vor să dea lovitura

Potrivit procurorilor acţiunea vizează ”destructurarea uneia dintre cele mai mari grupări infracţionale organizate. Care este specializată în comercializarea de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila. Dar şi a altor persoane care desfăşoară activităţi infracţionale similare pe raza celor două judeţe”.

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc. Dar şi substanţe psihoactive precum şi diverse sume de bani.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi vor fi duse, pentru audiere, un număr de 165 persoane, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here