Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea. Ce i s-a interzis

Liviu Dragnea a primit o nouă lovitură. Directorul penitenciarului Rahova a respins propunerea făcută de coordonatorul de după gratii al fostului lider PSD, de acordare a unui zile libere. 

Propunerea că Liviu Dragnea să plece pentru o zi în permisie a fost făcută de şeful parcului auto unde Dragnea lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui a spus că fostul lider al PSD este un deţinut model care nu a avut conflicte cu ceilalți deținuți și că și-a îndeplinit toate sarcinile trasate. După ce presa a publicat informația că Dragnea va avea o permisie de o zi, cererea directorului penitenciarului a fost respinsă.Dragnea mai poate face abia peste 30 de zile o altă cerere pentru a primi o nouă permisie. Dacă cererea va fi acceptată, un membru al familiei va trebui să îşi asume că el iese din închisoare şi că se va întoarce în 24 de ore.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.