Zelenski, la întâlnirea cu oficialii români: „Vrem să vă mulțumim pentru tot ajutorul pe care ni l-ați acordat”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a spus oficialilor români care au mers la Kiev că le mulțumește pentru sprijinul acordat armatei dar și pentru ajutorul umanitar. „România este un partener de încredere”, a afirmat Zelenski.

Premierul Nicolae Ciucă, președintele PSD Marcel Ciolacu și ministrul de Externe Bogdan Aurescu au efectuat marți, 26 aprilie, o vizită oficială în Ucraina. 

„În primul rând vreau să spun că mă bucură foarte mult întâlnirea noastră. Vă mulțumesc pentru că ați venit într-un moment atât de important pentru Ucraina. Este un semnal minunat, un semnal extraordinar prin care arătați ca susțineți Ucraina în războiul cu Federația Rusă

Vrem să vă mulțumim pentru tot ajutorul pe care ni l-ați acordat, pentru ajutorul acordat armatei noastre, pentru ajutorul acordat ucrainenilor care au fugit din cauza războiului în România și pentru tot ajutorul umanitar oferit.

Vă mulțumesc pentru poziția clară și fermă în raport cu Federația Rusă, pentru sancțiunile impuse și pentru ca ne susțineți drumul către Uniunea Europeană. România este un partener de încredere. Nu voi vorbi foarte mult dar vreau să amintesc aici și relațiile economice dintre statele noastre și dintre oamenii noștri, atât de importante în aceste vremuri de război”, a declarat Volodimir Zelenski.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here