Soluția lui Ninel Peia (PNR) pentru reducerea prețului la energie: „90% din energia țării este în mana companiilor de stat”

Ninel Peia
Ninel Peia

Președintele Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, spune că 90% din energia țării este în mana companiilor de stat. „Era foarte simplu să dea o ordonanță de guvern, să plafoneze prețul pentru cetățeni la 20 de bani kilowatul și rezolvam problema în 5 minute. Oare de ce nu interzicem la export acele cantități care sunt necesare consumului intern? Nemafiind pe piața internațională, acele cantități nu mai pot tranzacționate de traderii internaționali pe piețele de energie”, a spus Ninel Peia, la „Interviurile Cetateanul.net”, emisiune realizată de jurnalista Adriana Bahmuțeanu.

Președintele PNR mai spune că liderul PSD, Marcel Ciolacu, că unitățile de produc energie electrică în România și care aparțin statului au vândut energia electrică în avans la un preț foarte mic, în timp ce românii plătesc cu mult mai mult.

Întreaga declarație a președintelui PNR, Ninel Peia, pe subiectul energiei, din cadrul emisiunii „Interviurile Cetateanul.net”, cu Adriana Bahmuțeanu, o puteți urmări în clipul de mai jos:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.