Scandal URIAŞ în PNL, după ce tinerii liberali au înjurat PSD: E păcat să punem etichete, din pricina unor mitocani!

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, afirmă că tinerii liberali care au scandat „m..e PSD” la Școala de vară au avut un comportament absolut deplasat: „E păcat să punem etichete, din pricina unor mitocani, pe toți tinerii liberali”.

CITEŞTE ŞI: Gorghiu a luat FOC după decizia CCR privind ilegalitatea purtării măştilor în exterior: Este controversată!

„Evident că nu au nicio scuză. O mână de tineri, mai spre dimineață, au avut un comportament absolut deplasat. Am văzut scuzele președintelui TNL le-a adresat public. Din păcare un eveniment care a fost foarte bun, cu o mie de tineri, a fost transformat de acest incident într-un eveniment nefericit”, spune Alina Gorghiu.

Vor selecta tinerii

Ea spune că liderii liberali vor fi mult mai atenți la selecțiia celor care merg la școlile de vară. „Acele două-trei exemplare pun o imagine foarte proastă, aruncîă o imagine foarte proastă… (…) Au fost o mie și ceva de tineri acolo și e păcat să puneți etichete din pricina unor mitocani pe toți tinerii liberali”, a adăugat Gorghiu.

Întrebată dacă incidentul va afecta relația cu PSD, ea a spus: „Glumiți, nu?”. Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări apărută în mediul online. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.