Scandal URIAŞ în PNL, după ce tinerii liberali au înjurat PSD: E păcat să punem etichete, din pricina unor mitocani!

referendumul pe Justiție
Foto: B1.ro

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, afirmă că tinerii liberali care au scandat „m..e PSD” la Școala de vară au avut un comportament absolut deplasat: „E păcat să punem etichete, din pricina unor mitocani, pe toți tinerii liberali”.

CITEŞTE ŞI: Gorghiu a luat FOC după decizia CCR privind ilegalitatea purtării măştilor în exterior: Este controversată!

„Evident că nu au nicio scuză. O mână de tineri, mai spre dimineață, au avut un comportament absolut deplasat. Am văzut scuzele președintelui TNL le-a adresat public. Din păcare un eveniment care a fost foarte bun, cu o mie de tineri, a fost transformat de acest incident într-un eveniment nefericit”, spune Alina Gorghiu.

Vor selecta tinerii

Ea spune că liderii liberali vor fi mult mai atenți la selecțiia celor care merg la școlile de vară. „Acele două-trei exemplare pun o imagine foarte proastă, aruncîă o imagine foarte proastă… (…) Au fost o mie și ceva de tineri acolo și e păcat să puneți etichete din pricina unor mitocani pe toți tinerii liberali”, a adăugat Gorghiu.

Întrebată dacă incidentul va afecta relația cu PSD, ea a spus: „Glumiți, nu?”. Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări apărută în mediul online. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here